Image

𝄞 Adres en Telefoon  

Herenstraat 12 A
2511 EA   'S-GRAVENHAGE    
NEDERLAND 

telefoon: 070-3464048

email: willembouman@planet.nl

Bekijk op google maps.

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Di t/m vr 09:00 t/m 17:30 uur
Zaterdag 09:30 t/m 15:30 uur

Image

Parkeren

In de Herenstraat kan niet geparkeerd worden. Wij adviseren om te parkeren in de Q-Park Muzenplein garage op de Fluwelen Burgwal 46, 2511 CJ Den Haag.

Route met de Auto 

Vanuit de richting Amsterdam, Utrecht of Rotterdam volgt u op het Prins Clausplein de A12 richting Den Haag. Aan het einde van de snelweg komt u bij stoplichten. Sla hier linksaf (Zuid-Hollandlaan). U rijdt nu langs het Malieveld (aan uw linkerhand). Sorteer links voor en sla bij de stoplichten linksaf de Koningskade op. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf (Korte Voorhout) en meteen weer linksaf (Prinsessegracht). Sla vervolgens de eerste straat rechtsaf (Casuariestraat). Rijd deze straat uit en sla aan het eind linksaf (Lange Houtstraat). Aan het eind van de straat kunt u parkeergarage Plein inrijden.

Route te voet vanaf Den Haag Centraal (5 min.)

Loop aan de voorkant het station uit. Sla dan linksaf, naar de Bezuidenhoutseweg. Loop vervolgens alleen maar rechtdoor, het water over, over de Herengracht. Wanneer de Herengracht in een bocht naar links loopt, slaat u rechts af de Bleijenburg in. De eerste straat links is de Herenstraat.